Loopbaan coaching in Apeldoorn

schuine vogel
Rectangle

“Wat een mysterieus spel is het leven; de enige manier om te winnen is je over te geven.”
Gabriëlla Roth

vogel icoon
Rectangle Copy 3

Wanneer Loopbaancoaching

  • Je wilt meer in je werk
  • Je weet niet wat voor ander werk bij je kwaliteiten past en wat je wilt
  • Je bent benieuwd naar je kansen op de arbeidsmarkt
  • Je wilt je kansen op leuk passend werk vergroten
  • Je wilt je verder ontwikkelen
  • Je wilt beter en moeitelozer werken en leven

Loopbaancoaching in Apeldoorn

Als je op zoek bent naar loopbaancoaching in Apeldoorn dan ben je bij Hart & Baan op het juiste adres. Samen met mij, Mark Ligthart, kijk je naar wat jouw kwaliteiten zijn en wat je met jouw kwaliteiten wil. We optimaliseren je cv en je leert aantrekkelijke opvallende sollicitatiebrieven te schrijven die nog maar heel weinig gebruikt worden. Hierin worden ook slimme inzichten uit bijvoorbeeld NLP en neuromarketing gebruikt. Dat maakt dat je meteen opvalt en een veel grotere kans hebt om uitgenodigd te worden. Je krijgt handige tips voor het gebruik van LinkedIn en social media. Daarnaast kan je gebruik maken van professionele testen op gebied van persoonlijkheid en beroepskeuze, die ook bij assessments ingezet worden. De testresultaten kunnen ingevoerd worden in een database met ruim 7.000 beroepen. Bij ieder beroep staan ook de gevraagde competenties. Zo kun je ontdekken of de keus voor een nieuw beroep je heel veel energie gaat kosten of dat het je bijna moeiteloos afgaat. Zo kun je een nieuwe stap in je carrière zetten met een grote zekerheid dat het goed zit. 

Loopbaancoaching met persoonlijke ontwikkeling in Apeldoorn

Wat  mij als loopbaancoach in Apeldoorn echt uniek maakt, is dat er veel nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen tientallen jaren heb ik me daar sterk in geschoold. Daar deel ik graag van uit. Ik begeleid je om zaken die je belemmeren efficiënt op te lossen. 

Schoonmaker

Ik zie mezelf als een schoonmaker. Denk daarbij aan het opruimen van belemmerende patronen, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, perfectionisme, angst jezelf te laten zien, jezelf kleiner maken, veel piekeren, onrust en nog veel meer van dit soort zaken. Dat maakt dat je vaak met meer zelfvertrouwen en krachtiger aan je volgende baan kan beginnen. Soms betekent het zelfs dat je (of je leidinggevende) dacht dat je op de verkeerde plek zat maar dat je na de coaching het anders aanpakt en met nog veel plezier je huidige baan kunt blijven doen en er verder in kunt groeien.

Persoonlijke ontwikkeling

Als je de loopbaancoaching hebt doorlopen weet je wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. De meeste mensen die ik coach, maken met de coaching ook een stevige persoonlijke ontwikkeling door. Voor velen was dat een onverwachte prettige bijkomstigheid. Ten slotte leer je ook hoe je het zelf kunt aanpakken als je in de toekomst weer een overstap van baan wilt maken. Zo wordt je behoefte aan een nieuwe baan ook een kans om als mens te groeien.

Brede loopbaancoaching 

Als loopbaancoach in Apeldoorn werk ik op veel gebieden, zoals inzicht, praktische sollicitatievaardigheden, persoonlijke groei en het opruimen van blokkades. Je zou kunnen denken dat je dan ook heel veel coachsessies nodig hebt. Dat is niet zo. Omdat je veel via opdrachten thuis voorbereidt, houden we veel tijd over om te coachen. Vaak start dat al binnen 10 minuten op heel natuurlijke wijze binnen het kennismakings-/coachgesprek. We werken met de dingen waar je nu in je werk of leven tegen aan loopt. Omdat ik veel technieken heb die op het onbewuste werken, kunnen oud, ongewenst gedrag en oude blokkades efficiënt opgeruimd worden. Daarna hoef je in de meeste gevallen niet meer te oefenen en ontstaat het door jou gewenste gedrag of stemming vanzelf.

Efficiënte loopbaancoaching

Ondanks dat we binnen de loopbaancoaching zoveel zaken aanpakken zijn 3 tot 6 gesprekken genoeg voor zo’n compleet traject. Overigens komen niet al mijn klanten voor loopbaancoaching uit Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en Deventer. Ze komen zelfs uit heel Gelderland, Utrecht, Brabant en Overijssel. 

Kennismaking zonder risico

Wil je zonder risico ontdekken wat mijn loopbaancoaching voor jou kan betekenen?  Meld je dan aan via onderstaand formulier of bel me op 06 – 4777 6035.

vogel icoon

Ja, ik ben geïnteresseerd in loopbaancoaching

schuine vogel

Je bent welkom voor een kennismakings-/coachgesprek bij mij in Apeldoorn  

In het kennismakings-/coachgesprek van anderhalf uur kun je ondervinden of mijn manier van werken bij je past. Je zult er vast veel van leren. Past mijn werkwijze toch niet bij jou? Dan was het gesprek voor jou gratis. Ga je wel verder? Dan wordt dit eerste gesprek in rekening gebracht, omdat we al binnen een minuut of 10 intensief aan het werk zijn. Omdat ik ervan hou om waarde te leveren, kun je ervan uit gaan dat we niet meer gesprekken hebben dan nodig is.

Rectangle Copy 3
quote

Mark is een coach die inspireert, inzicht geeft en mensen in hun kracht zet. Hij deelt zijn positieve ervaringen graag en heeft mij laten zien dat “fris en fruitig” blijven de beste kracht is die ik kan inzetten. Ben je op zoek naar een volgende stap dan kan ik je Mark zeker aanbevelen.

Rutger Brilleman   

Teamleider Juridisch Support bij Liander

Rectangle